Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μόλις τρεις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε ότι κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο.
«Ελεύθερος, ελεύθερος, εντελώς ελεύθερος,» αποκάλυψε ο ίδιος στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν απαλλάχθηκε από την ασθένεια που τον έπληξε πριν από περίπου ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται πως ο 57χρονος σοσιαλιστής ηγέτης της Βενεζουέλας έμαθε για πρώτη φορά ότι πάσχει από καρκίνο στα μέσα του 2011. Οι γιατροί πάντως, παρά την αισιοδοξία του ίδιου, παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς, όπως λένε είναι αδύνατο να είναι σίγουροι αν κάποιος έχει θεραπευτεί εντελώς αν δεν περάσουν πρώτα τουλάχιστον δύο χρόνια.
Διεθνή /
Ο Τσάβες υποστηρίζει πως νίκησε τον καρκίνο
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Eurovision 2026: «Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι εκεί» - Κατά της συμμετοχής Ισραήλ και εκπρόσωπος της Σουηδίας
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφουν στην Αυστραλία μετά από επτά χρόνια
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Ορίστηκε και επίσημα νέος ηγέτης του Ιράν
Οι «τοξικοί άνθρωποι» μπορεί να οδηγούν σε πιο γρήγορη γήρανση, σύμφωνα με έρευνα
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Η μυστική διαμονή του στο Λονδίνο με πράκτορα που είχε κατηγορηθεί για δολοφονίες
σχόλια