Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μόλις τρεις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε ότι κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο.
«Ελεύθερος, ελεύθερος, εντελώς ελεύθερος,» αποκάλυψε ο ίδιος στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν απαλλάχθηκε από την ασθένεια που τον έπληξε πριν από περίπου ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται πως ο 57χρονος σοσιαλιστής ηγέτης της Βενεζουέλας έμαθε για πρώτη φορά ότι πάσχει από καρκίνο στα μέσα του 2011. Οι γιατροί πάντως, παρά την αισιοδοξία του ίδιου, παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς, όπως λένε είναι αδύνατο να είναι σίγουροι αν κάποιος έχει θεραπευτεί εντελώς αν δεν περάσουν πρώτα τουλάχιστον δύο χρόνια.
Διεθνή /
Ο Τσάβες υποστηρίζει πως νίκησε τον καρκίνο
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
«Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ
Τα 5 red flags που δεν πρέπει να αγνοείτε όταν βγαίνετε ραντεβού
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών για τη σύλληψη 26χρονου
"Γιατί δεν θα σταθώ όρθια όταν ηχήσει η σειρήνα της Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος"
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι γιοι της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να μπει σε κέντρο απεξάρτησης
σχόλια