Το Tinder προσθέτει «κουμπί πανικού» για όταν δεν νιώθουν ασφαλείς οι χρήστες

Το Tinder προσθέτει «κουμπί πανικού» για όταν δεν νιώθουν ασφαλείς οι χρήστες Facebook Twitter
0

Το Tinder θα εισάγει νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να πατούν ένα «κουμπί πανικού» όταν δεν νιώθουν ασφαλείς σωματικά σε ένα ραντεβού, το οποίο πήγε στραβά.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal η προσθήκη θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου και σε πρώτη φάση θα αφορά τους χρήστες στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία που κατασκεύασε το «κουμπί πανικού» είναι η Noonlight, και θα χρησιμοποιεί μία τεχνολογία η οποία παρακολουθεί την τοποθεσία των χρηστών και θα ενημερώνει τις αρχές, εάν υπάρξει κάποιο θέμα ασφάλειας.

Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν ένα σήμα στο προφίλ τους που θα υποδεικνύει πως χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Noonlight.

Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να καταχωρήσουν πληροφορίες για τις συναντήσεις τους προκαταβολικά, όπως πότε και πού θα πραγματοποιηθούν.

Το Tinder έχει δεχθεί κατά καιρούς έντονη κριτική πως δεν κάνει αρκετά για την ασφάλεια των χρηστών του και τον αποκλεισμό πιθανών άλλων επικίνδυνων χρηστών, ειδικά μετά τις αναφορές για σεξουαλικές επιθέσεις κατόπιν γνωριμιών που έγιναν μέσω της εφαρμογής.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM