Tι να περιμένουμε από τα νέα πανίσχυρα κινητά P30 και P30 Pro της Huawei

Tι να περιμένουμε από τα νέα πανίσχυρα κινητά P30 και P30 Pro της Huawei Facebook Twitter
0

Εδώ και μήνες η Huawei έχει ξεκινήσει να αφήνει μικρά ίχνη σε όλα τα social media για τις δυνατότητες των νέων smartphone της οικογένειας P30, η οποία αποτελεί την επόμενη σειρά «ναυαρχίδα» που θα παρουσιάσει η κινεζική εταιρεία την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη 26 Μαρτίου, στο Παρίσι.

Τα νέα λένε ότι σε αντίθεση με τη σειρά Mate, όπου ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο προσπάθησε να ξεπεράσει τα όρια του δυνατού (με έναν απίστευτα γρήγορο επεξεργαστή, αναγνώριση προσώπου και δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμη και για τους πιο παθιασμένους gamers και φυσικά 3 κάμερες που όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές ζηλεύουν), η γραμμή της σειράς P στοχεύει σε ένα πιο «lifestyle» κοινό.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ακόμη πιο λεπτό και κομψό design, λαμπερά χρώματα και κάμερες επαγγελματικής ποιότητας.

Όπως είναι γνωστό, τα τρία τελευταία χρόνια η Huawei αναπτύσσει τις κάμερές της με τη γερμανική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica, ένα όνομα που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Τον προηγούμενο χρόνο, με διαφορά φάσης 6 μήνες, τόσο το P20 Pro όσο και το Mate 20 Pro, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της κατάταξης του DxOMark, όπου δοκιμάζονται όλες οι κάμερες του κόσμου, άρα και των κινητών.

Κι ενώ μέσα στο 2018 κυκλοφόρησαν πολλά αξιόλογα και πανίσχυρα κινητά, μόνο αυτά της Huawei κατάφεραν να ξεχωρίσουν ως μοντέλα που αλλάζουν τα δεδομένα, γιατί παρά τις όποιες ατέλειές τους, κρύβουν μέσα τους τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κινητό.

Tι να περιμένουμε από τα νέα πανίσχυρα κινητά P30 και P30 Pro της Huawei Facebook Twitter

Παρά το γεγονός ότι το επερχόμενο P30 θέλει να επισφραγίσει την κυριαρχία της κινεζικής εταιρείας στις τηλεπικοινωνίες, απ' ό,τι έχουμε δει μέσα από τις μέχρι τώρα διαρροές (της ίδιας της Huawei), το βασικό νέο μοντέλο P30 θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών και για άλλη μια φορά θα στοχεύσει στην κορυφή της φωτογραφικής ποιότητας με τέσσερις διαφορετικούς φακούς: τρεις στην πλάτη του κινητού (20 megapixels ultra-wide, 40 megapixels βασική και 8 megapixels Zoom 10x) και μια μπροστινή 35 megapixels για selfie επαγγελματικού επιπέδου.

Σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα το P30 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,47 ιντσών, λειτουργίες για εφαρμογές μικτής, επαυξημένης ή εικονικής πραγματικότητας και ένα απίστευτο ζουμ 10x στο 4Κ βίντεο!

Σχεδιαστικά, το P30 αναμένεται λίγο λεπτότερο από το Mate 20 μόνο που αντί της μεγάλης εσοχής του, το νέο θα έχει μια μικρότερη για την selfie κάμερα.

Και τα δύο νέα μοντέλα θα τρέχουν χάρη στον ταχύτατο επεξεργαστή Kirin 980, τον ίδιο που βρίσκεται και στα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και θα κυκλοφορήσουν στις εξής εκδοχές: 6GB μνήμης και 128GB αποθήκευσης για το P30 και 8GB μνήμης και 128GB, 256GB ή 512GB αποθήκευσης για το P30 Pro.

Και τα δύο μοντέλα δέχονται έξτρα κάρτα που μπορεί να προσθέσει έως και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Tι να περιμένουμε από τα νέα πανίσχυρα κινητά P30 και P30 Pro της Huawei Facebook Twitter

Η σειρά P30 θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες από τις 27 Μαρτίου, μια ημέρα μετά την παρουσίαση των νέων κινητών στο Παρίσι, και η επίσημη κυκλοφορία τους στην αγορά είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου.

Το LIFO.gr θα βρίσκεται στην επίσημη παρουσίαση των νέων κινητών της Huawei για να σας μεταφέρει όλα τα νέα σχετικά με τις καινούργιες και πολλά υποσχόμενες «ναυαρχίδες» της κινεζικής εταιρείας.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM