Ένα θαύμα της τεχνολογίας έρχεται από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου

Ένα θαύμα της τεχνολογίας έρχεται από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου Facebook Twitter
0

Ο τρόπος με τον οποίο η Huawei έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κεντρικό πρωταγωνιστή της αγοράς των smartphones, εντοπίζεται όχι μόνο στην κορυφαία τεχνολογία αλλά και στις συνεργατικές καινοτομίες που έχει φέρει η εταιρεία στο τοπίο τα τελευταία χρόνια.

Η Huawei έχει αποδείξει ότι κατασκευάζει συσκευές που ξεχωρίζουν. Ήδη το Huawei P20 Pro στέκεται στην κορυφή της λίστας με τα ισχυρότερα «έξυπνα κινητά» της αγοράς. Μια εξαιρετική συσκευή με τριπλή κάμερα, κομψό σχεδιασμό και high-end τεχνολογία που καμαρώνει ως νικήτρια σε αμέτρητα τεχνολογικά τεστ και δοκιμασίες. Το μοναδικό κρίσιμο ερώτημα για το μέλλον και τις επιδόσεις της Κινεζικής εταιρείας παραμένει εάν θα καταφέρει φέτος να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ως ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του σύγχρονου τεχνολογικού τοπίου.

Η αναγγελία της νέας σειράς Mate 20, η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στο Λονδίνο την Τρίτη 16 Οκτωβίου, αν μη τι άλλο δείχνει ότι η Huawei πρόκειται να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη της ανταγωνιστικότητας, με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, όχι μόνο των οπαδών ή των τεχνολόγων, αλλά σύσσωμου του ανταγωνισμού και των δύο μεγάλων οικοσυστημάτων. Ο νέος επεξεργαστής Kirin 980 αναμένεται να εκτοξεύσει τις επιδόσεις της συσκευής σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Απαιτητικές εφαρμογές και multitasking, πολυμέσα αλλά και εργασία με δύσκολα υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις, τίποτα δεν πρόκειται να φέρει σε δύσκολη θέση τον νέο επεξεργαστή της Huawei.

 

Ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος επεξεργαστής κατασκευασμένος στα 7nm φιλοξενεί ισχυρότερους πυρήνες επεξεργασίας, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργειας στα γραφικά του κινητού, αλλά το σημαντικότερο είναι η έξυπνη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει. Έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου κινητού για επαγγελματική φωτογραφία στον κόσμο και έχοντας ήδη μάθει πως να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών, απομένει να δούμε τι θα κρύβει αυτό το μικρό τεχνολογικό θαύμα που θα παρουσιάσει η Huawei την επόμενη Τρίτη.

Από τις προβλέψεις, τα leaks και τις λίγες αναγγελίες της ίδιας της εταιρείας φανταζόμαστε ένα κινητό με τεχνητή νοημοσύνη, τόσο έξυπνο που μόλις στρέψεις την κάμερα σε ένα όμορφο τοπίο, μπορεί να υπολογίζει τι βλέπετε και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να πάρετε την τέλεια εικόνα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ένα κινητό που καταλαβαίνει ότι τραβάτε τη γάτα ή το σκύλο σας, ακόμα και ένα πιάτο φαγητού για να το ανεβάσετε στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Ένα κινητό που «μαθαίνει» μέσα από τον τρόπο που το χειρίζεστε, έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί πάντα κοντά σας ως ο απόλυτος βοηθός για να επικοινωνείτε ή να διασκεδάζετε, παρέχοντας μια προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Αξίζει, κάπου εδώ, να θυμηθούμε ότι η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro άλλαξε για πάντα το τοπίο της mobile φωτογραφίας, και έθεσε νέα στάνταρντ τα οποία ακόμη και σήμερα, έναν χρόνο μετά την παρουσίαση της συσκευής, δεν έχει καταφέρει καν να την πλησιάσει ο ανταγωνισμός. Γνωρίζοντας ότι η σειρά P παραδοσιακά είναι ο «δότης» της φωτογραφικής τεχνολογίας, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το νέο Mate 20 θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα και φυσικά με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η πρωτοποριακή συνεργασία της Huawei με την Leica.

Ένα θαύμα της τεχνολογίας έρχεται από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου Facebook Twitter

Με ακόμη ισχυρότερη και μεγαλύτερη αυτονομία της συσκευής, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη βιομετρική ασφάλεια, και με ένα σταθερά εντυπωσιακό design, όπου το μέταλλο και το κρύσταλλο συνδυάζονται και στην παραμικρή λεπτομέρεια, το νέο Huawei Mate 20 με τον Kirin 980 μέσα του, εγγυάται ότι θα ξεπεράσει κάθε πρόταση του ανταγωνισμού και θα παραμείνει ανταγωνιστικό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως, αναφέρθηκε και πιο πάνω, το Huawei Mate 20 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16 Οκτωβρίου και το LIFO.gr θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να καλύψει από κοντά την αποκάλυψη της νεάς συσκευής και να συνομιλήσει με σημαντικούς εκπροσώπους της Huawei και της Leica για το πώς χτίζουν μαζί το μέλλον των smartphones.

Για το live streaming του λανσαρίσματος μπορείτε να συνδεθείτε εδώ την επόμενη Τρίτη:

https://www.youtube.com/c/HuaweiMobile/live

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM