Η νέα μόδα στην πλατφόρμα live streaming Twitch είναι η «αποθέωση» του ύπνου.

 

Χρήστες μπορούν να κάθονται με τις ώρες να παρακολουθούν τους άλλους να κοιμούνται. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του sleeping stream, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το chat για να μιλούν μεταξύ τους, να γίνονται συνδρομητές και να κάνουν δωρεές χρημάτων σε άλλους χρήστες. 

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας StreamElements, το ενδιαφέρον των θεατών για sleeping streams έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

 

Το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών του Twitch, αποτυπώνουν τα στοιχεία για τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα οποία, αφιέρωσαν περισσότερες από 2 εκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας streamers να κοιμούνται.

 

Στην κορυφή των sleeping streamers βρίσκεται ο ludwig. Συνδυαστικά, οι θεατές παρακολούθησαν τον ludwig να κοιμάται για 1,5 εκατομμύρια ώρες μέσα στο Μάρτιο.

 

Ωστόσο, εκτός από τα sleeping streams, ο Μάρτιος ήταν συνολικά μήνας ρεκόρ για το Twitch. Η πλατφόρμα έθεσε νέο μηνιαίο ρεκόρ τηλεθέασης με 2.06 δισεκατομμύρια τηλεθέασης, σύμφωνα με τα δεδομένα των StreamElements και Rainmaker.gg. Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο συνιστά αύξηση 105% σε σχέση με πέρυσι για τα δεδομένα του Twitch. Παράλληλα, και η τηλεθέαση του Facebook Gaming αυξήθηκε από το Φεβρουάριο στο Μάρτιο, αγγίζοντας σχεδόν τις 400 εκατομμύρια ώρες.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr