H πειρατεία στα παιχνίδια της Ubisoft για PC αγγίζει το 95%

H πειρατεία στα παιχνίδια της Ubisoft για PC αγγίζει το 95% Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με το Slashgear, ο διευθύνων σύμβουλός της Ubisoft, Yves Guillemot, αποκάλυψε ότι το ποσοστό πειρατείας στα παιχνίδια της εταιρείας, για PC, κυμαίνεται μεταξύ 93 και 95 τοις εκατό.

Βλέποντας τα έσοδά της να είναι σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα, η Ubisoft εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί προς το free-to-play, το οποίο παρέχει στους χρήστες δωρεάν το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν διάφορα πακέτα που απαιτούν χρήματα για την απόκτησή τους. Ο Yves Guillemot υποστηρίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος ώστε να καταφέρει η εταιρεία να ορθοποδήσει σταδιακά.

«Είναι ένας τρόπος να έρθεις πιο κοντά στους πελάτες σου και να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις έσοδα. Στα PC, το 5-7% περίπου των χρηστών πληρώνει για F2P games [...] με τη διαφορά ότι τα έσοδα αυτά θα είναι πιο μακροχρόνια, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε καινούργιο υλικό».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM