ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Γιατί χιλιάδες χρήστες iPhone δεν κατάφεραν σήμερα να ξυπνήσουν στην ώρα τους

Γιατί χιλιάδες χρήστες iPhone δεν κατάφεραν σήμερα να ξυπνήσουν στην ώρα τους Facebook Twitter
0

Μια πολύ μεγάλη μερίδα χρηστών iPhone, δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν στην ώρα τους σήμερα το πρωί, αφού το ξυπνητήρι του smartphone, ξαφνικά απενεργοποιήθηκε.

Τι συνέβη όμως και το αγαπημένο smartphone έκανε δεκάδες χιλιάδες χρήστες να αργοπορήσουν στη δουλειά τους;

Όλα τα σημάδια δείχνουν τη νέα υπενθύμιση της Apple, που ρωτά τον χρήστη, αν θέλει να γίνει η εγκατάσταση του νέου λογισμικού κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν δηλαδή θα κοιμάται.

Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου λογισμικού στη μέση της νύχτας, επανεκκινεί το τηλέφωνο και σβήνει την αφύπνιση που είχε προγραμματίσει ο χρήστης.

 

Γιατί χιλιάδες χρήστες iPhone δεν κατάφεραν σήμερα να ξυπνήσουν στην ώρα τους Facebook Twitter

 

Η ενημέρωση του λογισμικού γίνεται άψογα, αλλά η αφύπνιση απενεργοποιείται, αναγκάζοντας χιλιάδες χρήστες που επέλεξαν την εγκατάσταση του iOS 9.1 το βράδυ, να καθυστερήσουν στη δουλειά τους.


Το "σφάλμα" αυτό ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με την κυκλοφορία του iOS 9.1, και φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να μην εξαφανιστεί η αφύπνισή σας, είναι να κάνετε την ενημέρωση χειροκίνητα, από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, παρά να κάνετε κλικ στο "Εγκατάσταση Απόψε", την ενοχλητική υπενθύμιση που αναδύεται στα iPhone και iPad.

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ