Το Facebook ξόδεψε πέρυσι 22,6 εκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια του Ζούκερμπεργκ

Το Facebook ξόδεψε πέρυσι 22,6 εκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια του Ζούκερμπεργκ Facebook Twitter
0

Το Facebook υπερδιπλασίασε το 2018 τα χρήματα που ξόδεψε για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ  σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 

Σύμφωνα με έγγραφο που κατατέθηκε σε ρυθμιστική αρχή ο Ζούκερμπεργκ, ως διευθύνων σύμβουλος του Facebook έχει έναν ετήσιο «βασικό» (χωρίς μπόνους και άλλες παροχές) μισθό 1 εκατομμυρίου δολαρίων τα τελευταία τρία χρόνια.

Το Facebook ξόδεψε άλλα 22,6 εκατομμύρια δολάρια για τον Zούκερμπερκ το 2018. Από αυτά τα 20 εκατομμύρια αφορούσαν υπηρεσίες προστασίας και ασφάλειας του  Ζούκερμπεργκ και της οικογένειας του.

Το αντίστοιχο ποσό το 2017 ήταν 9 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα 2,6 εκατομμύρια ήταν για τη χρήση ιδιωτικών αεροπλάνω, τα οποία η εταιρεία λέει πως αποτελούν κομμάτι του προγράμματος της ασφάλειας του Ζούκερμπεργκ. 

H Σέριλι Σαντμπεργκ , η διευθύντρια λειτουργιών του Facebook είχε συνολικές απολαβές και παροχές από την εταιρεία το 2018 23,7 εκατομμύρια δολάρια το 2018, δηλαδή μικρότερες αποδοχές κατά 1,6 εκατ. δολάρια.  

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM