Βίντεο κατέγραψε ένα iPhone 7 Plus να φλέγεται και τώρα η Apple κάνει έρευνα για το τι συνέβη στη συσκευή

Βίντεο κατέγραψε ένα iPhone 7 Plus να φλέγεται και τώρα η Apple κάνει έρευνα για το τι συνέβη στη συσκευή Facebook Twitter
0

Το βίντεο που δείχνει ένα iPhone 7 Plus να βγάζει καπνούς έχει κάνει θραύση στο Twitter και τελικά έγινε αφορμή για έρευνα στην Apple.

Η Brianna Olivas λέει πως το χρυσό iPhone 7 Plus εξερράγη, αφότου άρχισε να βγάζει καπνούς την Τετάρτη το πρωί.

Το βίντεο, το οποίο η Olivas μοιράστηκε στο Twitter αργότερα την ίδια ημέρα, δείχνει καπνό να βγαίνει από τη συσκευή και τη θήκη να λιώνει και από την ώρα της δημοσίευσης έχει κάνει πάνω από 1,2 εκατ. προβολές.

Αρκετοί χρήστες «ειδήμονες» των smarthphones προσπάθησαν αν εξακριβώσουν τι συνέβη και να εντοπίσουν τη βλάβη αναπτύσσοντας διάφορες θεωρίες.

Η Olivas λέει πως το πρώτο πρόβλημα άρχισε μια ημέρα πριν, όταν το κινητό της που είχε αγοραστεί πρόσφατα δεν άνοιγε. Πήγε σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα και της είπαν πως τα πάντα της ήταν μια χαρά. Το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Αυτό άλλαξε το επόμενο πρωί, όταν το τηλέφωνό της προφανώς έπιασε φωτιά ενώ ήταν ακουμπισμένο σε ένα έπιπλο. Τελικά όταν η συσκευή άρχισε να φλέγεται, ο φίλος της την έσπρωξε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και η ιδιοκτήτρια ισχυρίζεται πως τη στιγμή εκείνη βγήκε ακόμη περισσότερος καπνός, κάτι που μαρτυρά την υψηλή θερμοκρασία που είχε αναπτύξει.

Το βίντεο μπορεί να φέρει στο νου το περίφημο πλέον θέμα με το μοντέλο Samsung Galaxy Note7, το οποίο ανεκλήθη, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση ακόμη να εκτιμήσει αν αυτή είναι η αρχή ενός αντίστοιχου προβλήματος για την Αpple.

H Olivas λέει ότι έκτοτε παρέδωσε το τηλέφωνο στην Apple και η εταιρία ανακοίνωσε πως διεξάγει δοκιμές και έρευνες για να εξακριβώσει το πρόβλημα. Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της Apple λέει στο Mashable ότι η εταιρία έχει δει το βίντεο και ασχολείται με το θέμα το τηλεφώνου για το οποίο θα υπάρξει πόρισμα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Kaspersky Lab για «πρόκληση κινδύνων στον κυβερνοχώρο»

Τech & Science / ΗΠΑ: Κυρώσεις σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Kaspersky Lab για «πρόκληση κινδύνων στον κυβερνοχώρο»

Οι κυρώσεις επιβλήθηκαν μία ημέρα αφότου η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε τα σχέδια της να απαγορεύσει τις πωλήσεις λογισμικού προστασίας από ιούς της ρωσικής εταιρείας
NEWSROOM
 «Είμαι στην κόλαση και θα σε στοιχειώσω»: Η τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει τους νεκρούς με ολέθρια αποτελέσματα

Tech & Science / «Είμαι στην κόλαση και θα σε στοιχειώσω»: Η τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει τους νεκρούς με ολέθρια αποτελέσματα

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η βιομηχανία της επικοινωνίας με αγαπημένους εκλιπόντες μέσω προσομοιώσεων τεχνητής νοημοσύνης. Κάποιες φορές όμως, τα αποτελέσματα είναι απολύτως τρομακτικά.
THE LIFO TEAM