Ζερόμ Μπόατενγκ: Στο εδώλιο ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Ζερόμ Μπόατενγκ: Στο εδώλιο ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του Facebook Twitter
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τον δικηγόρο του (Πηγή φωτό Getty Images)
0

Ξεκίνησε στο Μόναχο η δίκη του Ζερόμ Μπόατενγκ, στην οποία ο Γερμανός ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του το 2018. 

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μητέρα των δίδυμων κορών του, κατά τη διάρκεια καβγά στις διακοπές τους. Οι εισαγγελείς έχουν κατηγορήσει τον πρώην μέσο της Μπάγερν Μονάχου- παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας το 2014- για σκοπούμενη σωματική βλάβη. 

Ο ίδιος αρνείται κατηγορίες. Αν καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη. Ο Μπόατενγκ εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας κοστούμι και συνοδευόμενος από σωματοφύλακες. 

Στο δικαστήριο θα καταθέσουν τέσσερις μάρτυρες, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ. Η διαδικασία αναμενόταν να γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αναβλήθηκε επειδή ένας από τους μάρτυρες δεν μπορούσε να προσέλθει. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μπόατενγκ έχει κερδίσει 22 τρόπαια με την Μπάγερν- μεταξύ των οποίων δύο φορές το Champions League και εννιά την Bundesliga. Το καλοκαίρι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν, πήρε μεταγραφή στη Λιόν. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο η πρώην σύντροφός του, το 25χρονο μοντέλο Κάσια Λένχαρντ, βρέθηκε νεκρή. Έβαλε τέλος στη ζωή της σε διαμέρισμα στο Βερολίνο. Γερμανικά δημοσιεύματα αναέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε τερματίσει πρόσφατα τη σχέση τους. 

Με πληροφορίες από BBC 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM