UEFA: Με VAR οι αγώνες του επόμενου Champions League

UEFA: Με VAR οι αγώνες του επόμενου Champions League Facebook Twitter
EPA
0

Η UEFA έδωσε σήμερα το πράσινο φως για τη χρήση του VAR στις επόμενες διοργανώσεις της. 

Το σύστημα υποβοήθησης των διαιτητικών αποφάσεων μέσω βίντεο (Video Assistant Referee - VAR) θα είναι στην διάθεση των διαιτητών που θα σφυρίξουν στο επόμενο Champions League (2019-2020).


Η απόφαση της UEFA ακολουθεί τη σχετική απόφαση της FIFA, που επέτρεψε τη χρήση της τεχνολογικής βοήθειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. 

Η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, αποφάσισε την χρήση του VAR στο Euro 2020, στο Champions League 2019-20 και στο Europa League τoy 2020-21.

«Είμαστε πεπεισμένοι, πως η χρήση του VAR από τον Αύγουστο του 2019, θα μας δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σταθερό σύστημα», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσεφερίν.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ