Αποσύρεται από το NFL o Τομ Μπρέιντι - Μετά από 22 σεζόν και 7 Super Bowl

Τομ Μπρέιντι: Αποσύρεται από το NFL - Μετά από 22 σεζόν και 7 Super Bowl Facebook Twitter
Αντίο στο NFL λέει ο Τομ Μπρέιντι - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

O Τομ Μπρέιντι, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου, επιβεβαίωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. 

Ο 44χρονος κουόρτερμπακ της Τάμπα Μπέι έχει κερδίσει επτά Super Bowls σε μια θεαματική καριέρα 22 χρόνων. 

«Είναι καλύτερο να αφήσω το χώρο των αγώνων για την επόμενη γενιά αφοσιωμένων αθλητών» ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του. 

«Η αγωνιστική καριέρα μου ήταν μια συναρπαστική διαδρομή και πολύ πέραν της δικής μου φαντασίας, και γεμάτη από ανόδους και καθόδους. Όταν βρίσκεσαι μέσα, δεν πιστεύεις πραγματικά πως θα υπάρξει κάποιο τέλος. Παρόλα αυτά, εδώ που βρίσκομαι, σκέφτομαι όλους τους μεγάλους παίκτες και προπονητές με τους οποίους είχα το προνόμιο να είμαι συμπαίκτης ή αντίπαλος - ο ανταγωνισμός ήταν βαθύς και λυσσαλέος, όπως ακριβώς μας αρέσει», συνέχισε στην ανακοίνωσή του. 


«Όμως, και οι φιλίες και οι σχέσεις είναι το ίδιο βαθιές και άγριες. Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο» κατέληξε ο ίδιος στην ανακοίνωσή του. 
 


Ο Μπρέιντι έπαιξε σε 10 πρωταθλήματα Super Bowls και κέρδισε ένα από αυτά σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες
 

Πέρασε τις πρώτες 20 σεζόν της καριέρας του στους New England Patriots, συνεργαζόμενος με τον προπονητή Μπιλ Μπέλιτσικ, για να κερδίσει έξι πρωταθλήματα Super Bowls. 

Ο συγκεκριμένος μελλοντικός Hall of Famer οδήγησε το NFL στα passing yards με ρεκόρ καριέρας 5.316 γιάρδες και πέταξε 43 πάσες touchdown, χωρίς να δείχνει σημάδια φυσικής παρακμής.

Ο Μπρέιντι, τρεις φορές πιο πολύτιμος παίκτης στο πρωτάθλημα, είναι επίσης ο κορυφαίος όλων των εποχών του NFL σε πάσες που ολοκληρώθηκαν και επιχειρήθηκαν (passing yards και passing touchdowns).

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM