Τι ήταν τελικά το μυστηριώδες χάπι που πήρε ο Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό;

Τι ήταν τελικά το μυστηριώδες χάπι που πήρε ο Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό; Facebook Twitter
0

Τον γύρο του κόσμου κάνει από εχθές η ασυνήθιστη κίνηση του Μέσι, στο 10' λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, να πάρει ένα χάπι από την κάλτσα του και να το βάλει στο στόμα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεκάδες χρήστες των social media έσπευσαν να αναρωτηθούν τι ήταν αυτό που μάσησε ο Αργεντινός σούπερσταρ, με αρκετούς να επιδίδονται, αστεία και σοβαρά, σε θεωρίες συνωμοσίας περί ντόπινγκ κτλ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Sport» που επικαλείται τον δημοσιογράφο του τοπικού «Radio Catalunya» Ρίτσαρντ Τορκεμάδα, πρόκειται απλώς για ένα χάπι γλυκόζης.

Ο ίδιος δημοσιογράφος εξήγησε, μάλιστα, τη σημασία της χρονικής στιγμής που επέλεξε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής για να πάρει το χάπι: «Πριν από τα πρώτα 15 λεπτά της σωματικής άσκησης, οι μύες είναι περισσότερο δεκτικοί», ανέφερε.

Διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό επισημαίνουν ότι είναι πράγματι συνηθισμένο για τους αθλητές να λαμβάνουν τέτοιου είδους σκευάσματα αλλά αυτό κυρίως γίνεται στο ζέσταμα ή πριν τον αγώνα και σπάνια κατά τη διάρκειά του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε πως «δεν ξέρω αν πήρε χάπι γλυκόζης, όμως αν τον βοήθησε να σκοράρει, ας πάρει και άλλα. Γνωρίζω ότι οι παίκτες παίρνουν τέτοια χάπια».

Ανεξάρτητα από το τι ήταν τελικά το μυστηριώδες χάπι του Μέσι, ο Αργεντινός πρωταγωνίστησε ακόμη μία σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση, σκοράροντας, μάλιστα, το 100ο γκολ της καριέρας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM