Θύμα ληστείας ο Ρις Τζέιμς - Του έκλεψαν μετάλλια ενώ έπαιζε με την Τσέλσι σε αγώνα Champions League

Θύμα ληστείας ο Ρις Τζέιμς την ώρα που έπαιζε με την Τσέλσι σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ - Του έκλεψαν μετάλλια Facebook Twitter
Instagram
0

Ο Ρις Τζέιμς ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό των ληστών που μπήκαν σπίτι του ενώ εκείνος αγωνιζόταν εναντίον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Τσέλσι για το Champions League.

Αποκάλυψε ότι τα μετάλλια από την κατάκτηση του Champions League και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Euro 2020, που συμμετείχε με την εθνική Αγγλίας, εκλάπησαν από το σπίτι του ενώ εκείνος έπαιζε με την Τσέλσι στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο 21χρονος εξτρέμ της Αγγλίας δήλωσε ότι τα υπάρχοντα οι ληστές τα απέσπασαν από ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε επίσης το μετάλλιο των νικητών του Super Cup.

Δημοσίευσε δε, στον λογαριασμό του στο Instagram, μια σειρά από πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που δείχνουν τέσσερις υπόπτους να ανεβαίνουν στον δρόμο προς το σπίτι του.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε έκκληση για τον εντοπισμό των δραστών λέγοντας πως «Αυτά τα μετάλλια κατακτήθηκαν αντιπροσωπεύοντας την Τσέλσι και την Αγγλία - τιμές που δεν μπορούν ποτέ να μου αφαιρεθούν, είτε έχω είτε όχι τα μετάλλια για να το αποδείξω.

»Παρ 'όλα αυτά, απευθύνω έκκληση σε όλους τους οπαδούς της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας να βοηθήσουν να εντοπιστούν και να βρεθούν αυτά τα άτομα, τα οποία δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ηρεμήσουν καθώς συγκεντρώνονται όλο και περισσότερα στοιχεία εναντίον τους».

Ο Τζέιμς, ο οποίος έκανε την τέταρτη εμφάνισή του για τη νέα σεζόν, είπε ότι η αστυνομία είναι ενήμερη για το περιστατικό και ότι έχει στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών.

Σημείωσε δε, ότι κανείς δεν ήταν μέσα στο σπίτι του τη στιγμή της διάρρηξης.

«Πραγματικά εκτιμώ ότι έχω την πλατφόρμα αυτή για να σας πω όλα αυτά, για την ατυχία μου και ελπίζω μαζί να μπορέσουμε να πιάσουμε αυτά τα άτομα και να αποδώσουμε δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Με πληροφόιρες του SkySports

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ