Τεντόγλου: Είμαι λίγο βλάκας- Στο δεύτερο άλμα πάτησα στο… σπίτι μου

Τεντόγλου: Είμαι λίγο βλάκας- Στο δεύτερο άλμα πάτησα στο… σπίτι μου Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αγχώθηκε όταν αναγκάστηκε να κάνει τρίτο άλμα για να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αλλά τα έβαλε λίγο με τον εαυτό του, επειδή ξόδεψε δυνάμεις, πριν από τον αυριανό τελικό. 

Στον προκριματικό του μήκους, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,25 μ. στο τρίτο του άλμα και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό στον οποίο αύριο θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο, το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή του. 

«Δεν ανησύχησα, απλά για να μιλήσω ειλικρινά είμαι λίγο βλάκας», είπε στην ΕΡΤ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Στο πρώτο άλμα, ήμουν άκυρος για δύο εκατοστά. Ήταν μεγάλο άλμα, πάνω από τα 8,30 μ., ήταν εύκολη πρόκριση. Από τον φόβο μου μετά, λέω θα πατήσω πίσω για να είμαι σίγουρος. Και πάτησα στο… σπίτι μου στο δεύτερο άλμα, τριάντα εκατοστά πίσω. Ήταν 7,95 μ., δεν έφτανε και έπρεπε να κάνω τρίτο άλμα», συμπληρώνοντας ο Μίλτος Τεντόγλου με το χαρακτηριστικό στιλ του. 


«Δεν είναι ότι φοβήθηκα, ακόμη και το 8,25 μ. ένα πολύ αλματάκι ήταν. Αλλά για ποιο λόγο να κάνω τρία άλματα να κουραστώ; Ο τελικός είναι αύριο, δεν έχω μέρα να ξεκουραστώ. Αυτή είναι η χαζομάρα μόνο», συμπλήρωσε ο Τεντόγλου. «Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά αν χάσω από ένα μεγάλο άλμα δεν με πειράζει και τόσο», είπε ακόμη, αναφερόμενος στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 


Ελίνα Τζένγκο: Έφαγα τα μούτρα μου για δεύτερη φορά 

Η Ελίνα Τζένγκο δεν έκανε την εμφάνιση που ήθελε στον προκριματικό του ακοντισμού. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με καλύτερη βολή στα 54,27 μ. δεν πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος. 

«Για δεύτερο σερί Παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν μπαίνω στον τελικό. Είμαι στεναχωρημένη, αλλά θα το ξεπεράσω. Έφαγα τα μούτρα μου για δεύτερη φορά, ελπίζω την τρίτη να μην τα φάω», είπε μεταξύ άλλων μετά από τον αγώνα της, πασχίζοντας για να μην κλάψει.  

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ