Τένις: Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Οσάκα - Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά

Τένις: Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Οσάκα - Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Την ήττα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ από την Ναόμι Οσάκα ενώ ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά αναβλήθηκε λόγω βροχής. 

Η κλήρωση του τουρνουά στο Μπέρμιγχαμ έφερε την Μαρία Σάκκαρη να είναι στην πρεμιέρα αντιμέτωπη με το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε εύκολα το πρώτο σετ από τη με 6-1. Η 23χρονη Σάκκαρη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο 2ο σετ, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της και το πήρε με 6-4, για να έρθει το 3ο σετ και μετά το 2-2, να ξεδιπλώσει η 21χρονη Γιαπωνέζα τις αρετές που διαθέτει για να επιβληθεί με 6-3 και μαζί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Οσάκα θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιούλια Πουτίντσεβα.

Η βροχή ανέβαλε τον πρώτο αγώνα του Τσιτσιπά

 

Αναβλήθηκε η σημερινή αγωνιστική ημέρα του Queen's Club, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τρίτης 18 Ιουνίου περιλάμβανε 10 αγώνες απλού, μεταξύ των οποίων και το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά, απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ, και δύο διπλού, οι οποίοι μετατέθηκαν για αύριο, 19 Ιουνίου. Η κακοκαιρία άρχισε στις 12 το μεσημέρι, ενώ η βροχή «έπνιξε» τα courts.

Τελευταία φορά που μία αγωνιστική ημέρα είχε αναβληθεί ήταν στις 12 Ιουνίου του 2011, όταν ο Άντι Μάρεϊ έπαιζε για το τρόπαιο στον τελικό του τουρνουά, απέναντι στον Τζο-Βίλφριντ Τσονγκά.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM