«Τέλος» ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

«Τέλος» ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
0

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ήττα με «κάτω τα χέρια» από την Ρεάλ στη Μαδρίτη και το αρνητικό ρεκόρ που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός στην Euroleague (6-7), το οποίο τον έθεσε εκτός οκτάδας και πλέι οφ.


Ο Καταλανός αποχαιρετά το «τριφύλλι» μετά από 2.5 χρόνια θητείας στην ομάδα, η οποία πλέον περνά έως το τέλος της σεζόν στον Γιώργο Βόβορα. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12), μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Μιλώντας από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, αποκάλυψε: «Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν "τελικό". Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης, δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε έναν σκοπό στα παιχνίδι μας και πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είναι πάντα καλό να έχεις back to back παιχνίδια.

Δεν έχεις να σκεφτείς πολλά αλλά πρέπει να διορθώσουμε όλα όσα κάναμε λάθος και να επανέλθουμε για τη νίκη. Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη, με το ρεκόρ και τις εμφανίσεις μας. Είναι δουλειά μας να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ελπίζω να επανέλθουμε και να εμφανιστούμε, παίζοντας καλά».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM