Συνελήφθη ο παλιός αστέρας του ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά

Συνελήφθη ο παλιός αστέρας του ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά Facebook Twitter
1

Φαίνεται πως οι παλιές συνήθειες δεν πεθαίνουν εύκολα και αυτό αποδεικνύεται και από την περίπτωση του οξύθυμου παλιού ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.

Ο πάλαι ποτέ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συνελήφθη για επίθεση σε άγνωστο άνδρα στο προάστιο του Λονδίνου, Πρίμροουζ Χιλ.

Ο Καντονά και τον καιρό που έπαιζε ποδόσφαιρο ήταν γνωστός για το νευρικό του χαρακτήρα και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο 47χρονος Γάλλος, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο εβδομάδων το 1995, για την παρακάτω κλωτσιά σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, η ποινή του μετατράπηκε σε αποκλεισμό οκτώ μηνών από τους αγώνες και πρόστιμο  10.000  λιρών.

 

Εως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του επεισοδίου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση από τον Καντονά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια