ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σύλληψη φυγόποινου για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το 2017

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 35χρονου φυγόποινου – Είχε καταδικαστεί για τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το Μάιο του 2019 στον Βόλο Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ/EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη 35χρονου φυγόποινου που συμμετείχε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον Μάιο του 2017.

Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε απόφαση για συμμετοχή στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό του Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, είχε καταδικαστεί από το Πλημμελειοδικείο του Βόλου σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Περαία Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής.

Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Σημειώνεται πως για τις ντροπιαστικές εικόνες που καταγράφηκαν στις εξέδρες το 2017, είχαν συλληφθεί 36 άτομα, εκ των οποίων οι 8 φυλακίστηκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ