Απεργία την Πρωτομαγιά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι λέει τώρα ο πατέρας του για το επεισόδιο ανάμεσα σε μητέρα και γιο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Απόστολος Τσιτσιπάς εξηγεί τι συνέβη με Facebook Twitter
0

Ως «ατυχές συμβάν» περιγράφει ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, το επεισόδιο που έλαβε μεταξύ του αθλητή και της μητέρας του κατά τη διάρκεια του τελευταίου του αγώνα.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου» σημείωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι και προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, σε δήλωσή του στο Mega, αναφορικά με το συμβάν. 

Ο ίδιος σημείωσε πως η Τζούλια Αποστόλη επιχείρησε να βοηθήσει τον γιο τους, αλλά εκείνος δεν ήθελε να «δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

«Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του σε αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμιστεί πως μετά από ένα χαμένο πόντο, στον αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς  τσακώθηκε με τη μητέρα του και την έδιωξε από το γήπεδο.

«Μη μιλάς στα ρώσικα, μίλα στα ελληνικά. Σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μ*********η είσαι τελείως, δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου» είπε, σε ιδιαίτερα έντονο τόνο.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα επανήλθε και επέμεινε στο να φύγει η μητέρα του από το γήπεδο.

«Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Αν συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο, πρέπει να φύγει από το γήπεδο».

 
Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ