Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τεράστιο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο ATP Finals London

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τεράστιο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο ATP Finals London Facebook Twitter
Τεράστια νίκη με τεράστιο έπαθλο για τον Στέφανο Τσιτσιπά
0

Ο «βασιλιάς» του Λονδίνου Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του, και μαζί ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.


Ο 21 ετών Στέφανος Τσιτσιπάς, εκτός από το τρόπαιο, κέρδισε 2.656.000 σε χρηματικό έπαθλο και 1.300 πόντους ATP Rankings σε πέντε αγώνες αυτή την εβδομάδα. Είναι επίσης ο νεότερος νικητής του επάθλου της διοργάνωσης.

Τα έπαθλα για το ATP Finals London είναι μεγάλα και προσελκύουν την ελίτ του τένις. Μόνο η συμμετοχή στη διοργάνωση δίνει 215.000 δολάρια και η νίκη στη φάση των ομίλων επιπλέον 215.000 δολάρια ενώ η κατάκτηση του τροπαίου που πέτυχε ο Στέφανος, 1.354.000 δολάρια.

Εκτιμάται πως με τη νέα του νίκη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκληρώνει τη χρονιά έχοντας κερδίσει περισσότερα από 6.5 εκ ευρώ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM