Σανς – Μπακς 119-123: Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σανς – Μπακς 119-123: Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο Facebook Twitter
Με την τριπλέτα Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Χόλιντεϊ που σημείωσε 88 πόντους, οι Μπακς πήραν τη νίκη - Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

Πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση το Μιλγουόκι νίκησε εκτός έδρας το Φοίνιξ με 123-119 στο Game 5 και απέκτησε προβάδισμα με 3-2 στη σειρά των τελικών. 

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα οι Μπακς ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα την τριπλέτα Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Χόλιντεϊ που σημείωσε 88 πόντους και υπέγραψε τη νίκη.

Ο πέμπτος τελικός δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μπουντενχόλζερ, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 37-21 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια, όμως, οι Μπακς έπαιξαν πιο σκληρή άμυνα. Μείωσαν στο ημίχρονο σε τρεις πόντους, ενώ στην τρίτη περίοδο είχαν περάσει μπροστά με 10. 

Η φάση του αγώνα πάντως έγινε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι Σανς ήταν ένα πόντο πίσω στο σκορ (119-120) και είχαν την κατοχή. Ο Χόλιντέι, όμως, έκλεψε την μπάλα από τον Μπούκερ πάσαρε στον Giannis, ο οποίος κάρφωσε και κλείδωσε τη νίκη. 

Οι Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης στην έδρα τους θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία και να κατακτήσουν το δεύτερο πρωτάθλημα για το Μιλγουόκι. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμα μία τεράστια εμφάνιση με 32 πόντους, 14/22 δίποντα, 4/11 βολές, 9 ριμπαουντ, 6 ασίστ σε 31 λεπτά.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν φανταστικός (29 πόντοι, 9/15 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/3 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), αλλά ο Τζρου Χόλιντεϊ πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση με 27 πόντους (9/14 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 13 ασίστ, είχε τρία κλεψίματα και όλα αυτά παίζοντας 42 λεπτά. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM