Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells- Νίκησε την Ριμπάκινα

Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells- Νίκησε την Ριμπάκινα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να νικήσει την Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στα ημιτελικά του Indian Wells. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις χρειάστηκε 1 ώρα και 38 λεπτά για να νικήσει την αντίπαλό της με 7-5, 6-4 στο τουρνουά της Καλιφόρνια. Η επόμενη αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα και την Πάουλα Μπαντόσα. 

Πλέον, η Σάκκαρη έχει προκριθεί στα ημιτελικά στα τρία τελευταία τουρνουά στα οποία έχει πάρει μέρος. Στην Αγία Πετρούπολη έφτασε ως τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Ανέτ Κονταβέιτ, ενώ στην Ντόχα έχασε στα ημιτελικά από την Ίγκα Σβίατεκ, η οποία κατέκτησε τελικά το τρόπαιο. 

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Σάκκαρη φτάνει στα ημιτελικά τουρνουά WTA 1000 και καταφέρει να φτάσει ως τον τελικό, αυτό θα μπορούσε να την εκτοξεύσει σε νέο ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Μάλιστα, σημειώνει η WTA, θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στο Νο2 ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της εβδομάδας. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM