Roland Garros: Τενίστρια χτύπησε κατά λάθος ball girl και αποκλείστηκε

Roland Garros: Τενίστρια χτύπησε κατά λάθος ball girl και αποκλείστηκε Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η τενίστρια Miyu Kato, που αγωνίζεται στο διπλό, αποκλείστηκε από το Roland Garros όταν χτύπησε, κατά λάθος, ένα ball girl στο λαιμό με μπάλα. 

Στο δεύτερο σετ, η παίκτρια έκανε ένα χτύπημα και βρήκε το παιδί, που εκείνη την ώρα δεν είχε το νου και δεν πρόλαβε να καλυφθεί. 

Αρχικά, ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε μία απλή παρατήρηση στην Kato, όταν όμως κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο ο αρχιδιαιτητής και ο επιθεωρητής αγώνων για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί, τότε η τενίστρια και η συναγωνίστριά της, Aldila Sutjiadi, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Μετά την ανακοίνωση του αποκλεισμού, ακούστηκαν γιουχαΐσματα από τους θεατές.

Αποτέλεσμα ήταν οι αντίπαλές τους, Marie Bouzkova και Sara Sorribes Tormo, να περάσουν απευθείας στον επόμενο γύρο. 

«Ήταν μία άσχημη κατάσταση για όλους» σχολίασε η Bouzkova. «Αλλά είναι κάτι, θεωρώ, που είναι στον κανονισμό παρότι είναι ατυχές για εκείνες. Στο τέλος της ημέρας, είναι απόφαση του διαιτητή». 

Η ίδια είπε πως δεν είδε τη στιγμή που χτυπήθηκε το ball girl, αλλά εκείνο «έκλαιγε για περίπου 15 λεπτά». 

Σε άλλο αγώνα, μία τενίστρια είχε πετάξει μπάλα στις κερκίδες, μετά από έναν χαμένο πόντο, αλλά ο διαιτητής είχε κάνει απλά μία παρατήρηση για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ερωτώμενη για αυτό το περιστατικό η Bouzkova σχολίασε πως «δεν το είδα, το άκουσα. Πιστεύω πως εξαρτάται από τις περιστάσεις και την κατάσταση. Είναι δύσκολο, σίγουρα». 

Με πληροφορίες από AP

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ