Πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι η Άννα Κορακάκη

Πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι η Άννα Κορακάκη Facebook Twitter
1

Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι (στα 10μ.), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξάγεται στην Τσανγκγουόν της Νότιας Κορέας. 

Μαζί με το χρυσό μετάλλιο, η Ελληνίδα αθλήτρια εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Παραμένοντας ψύχραιμη καθ' όλη τη διάρκεια του προκριματικού αγώνα, η Άννα Κορακάκη, προκρίθηκε στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού με σκορ 585 και 20 κεντρικά δεκάρια.

Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο βρέθηκε απέναντι στην φίλη της, Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία και με 241,1 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου αφήνοντας στη δεύτερη θέση την αντίπαλό της με 239,8.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η Αρούνοβιτς έσπευσε να αγκαλιάσει την Άννα Κορακάκη και πανηγύρισαν από κοινού την επιτυχία τους. Τρίτη ήρθε η Κιμ Μπόμι με 218,8.

Είναι η πρώτη φορά που η Άννα Κορακάκη αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχε ως νεάνιδα.

Η ολυμπιονίκης θα διεκδικήσει μετάλλιο και στο σπορ πιστόλι, στην ίδια διοργάνωση.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κάτι αριστεύοντα στον παγκόσμιο στίβο της ευγενούς άμιλλας αγόρια και κορίτσια μας έχουν μείνει.Που χορηγούνται από την κατάπτυστη ιδιωτική οικονομία.Ενώ η επίσημη Πολιτεία καλλιεργεί το περιβάλλον της ήσσονος προσπάθειας.Αλλά τώρα υποκριτικά θα σπεύσει να συγχαρεί την Κορακάκη.Τέλος πάντων, εννοείται - αφού γκρίνιαξα - την αγάπη μας και τα εύγε μας στην πρωταθλήτρια και την οικογένειά της πρώτα από όλα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ