Πρωταθλητής Ευρώπης της Formula 3 ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ

Πρωταθλητής Ευρώπης της Formula 3 ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ Facebook Twitter
0

Ο γιος του θρύλου της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, αναδείχθηκε νικητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα F3.

Ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, χάρη στη δεύτερη θέση στο δεύτερο αγώνα του Χοκενχάιμ, που ήταν και ο τελευταίος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Formula 3, δημιούργησε ένα αξεπέραστο προβάδισμα έναντι του δεύτερου, του Άγγλου Νταν Τίτκουμ, κι ενώ νικητής της κούρσας ήταν ο Εσθονός Γιούρι Βιπς.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα μου για το ότι κατόρθωσα να αποκτήσω αυτή την εμπειρία και μπόρεσα να ζήσω το όνειρό μου», δήλωσε ο Μικ Σουμάχερ, αφιερώνοντας τη νίκη στην ομάδα του, την Prema Theodore Racing.

«Έχω μια τόσο ισχυρή ομάδα πίσω και γύρω μου. Αυτός ο τίτλος ήρθε χάρη σε αυτούς και γι' αυτούς», πρόσθεσε ο 19χρονος οδηγός, που φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια του αξεπέραστου πατέρα του.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ