Πρόστιμο στην Σερένα Γουίλιαμς για το ξέσπασμά της στον τελικό

Πρόστιμο στην Σερένα Γουίλιαμς για το ξέσπασμά της στον τελικό Facebook Twitter
1

Με 17.000 δολάρια πρόστιμο τιμωρήθηκε η Σερένα Γουίλιαμς, μετά τις παραβάσεις των κανονισμών που δέχτηκε από το διαιτητή στη διάρκεια του τελικού του US Open, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ομοσπονδία του τένις των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου ηττήθηκε με 0-2 σετ από την Ναόμι Οσάκα, η Γουίλιαμς δέχτηκε παρατήρηση για παράβαση με τον προπονητή της και για το σπάσιμο της ρακέτας μετά από το «θερμό επεισόδιο» με τον Κάρλος Ράμος.

Το γραφείο διαιτητών του τουρνουά τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων την πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου για «λεκτική κατάχρηση» εναντίον του διαιτητή Ράμος, 4.000 δολάρια για την προειδοποίηση που δέχτηκε να μην μιλά με τον προπονητή της και 3.000 δολάρια για το σπάσιμο της ρακέτας της.

Η Αμερικανίδα απαίτησε από τον διαιτητή να της ζητήσει συγνώμη, ενώ αργότερα τον αποκάλεσε «κλέφτη», για την αφαίρεση ενός πόντου που της επιβλήθηκε.

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η συμπεριφορά της Γουϊλιαμς θυμίζει κακομαθημένο παιδί, της υποδεικνύουν το λάθος και αντί να ζητήσει μια συγνώμη επιμένει να προβάλλει δικαιολογίες τύπου "Στους άντρες δεν κάνεις παρατήρηση, μόνο σε εμένα κάνεις". Είναι εκπληκτικό πως το σούπερ-σταριλίκι κακομαθαίνει τον άνθρωπο.