Ποδοσφαιριστής της Νις απειλεί να πηδήξει από γέφυρα

Ποδοσφαιριστής της Νις απειλεί να πηδήξει από γέφυρα Facebook Twitter
0

Ένας ποδοσφαιριστής της Νις απειλεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα, στη Νίκαια. 

Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κάθεται στην εξωτερική πλευρά της γέφυρας. Σύμφωνα με το BFM, πρόκειται για τον 22χρονο Αλεξίς Μπεκά Μπεκά. 

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ η Νις έστειλε τον ψυχολόγο της ομάδας, προκειμένου να συνδράμει στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. 

-Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία, εάν ανησυχείτε για άτομο του περιβάλλοντός σας ή έχετε χάσει κάποιον οικείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην 24ωρη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε για να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλευτική στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ