Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενίδης

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενίδης Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενίδης.

Ο πρώην αμυντικός των Ηρακλή, ΑΕΚ, Ανόρθωσης και Ιωνικού ένιωσε μια αδιαθεσία και στη συνέχεια υπέστη ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Εκτός από τον Ηρακλή στον οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1994 και φόρεσε την φανέλα του επί μια δεκαετία, με μια μικρή διακοπή για ένα εξάμηνο το 2002 όταν και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος έπαιξε ποδόσφαιρο ακόμα στην Ανόρθωση και τον Ιωνικό.

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενίδης Facebook Twitter

Μάλιστα κατά την διετή του παρουσία στην κυπριακή ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2005 καθώς και την ιστορική πρόκριση επί της Τραμπζουν Σπόρ της Τουρκίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League τη σεζόν 2005/06. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το καλοκαίρι του 2008 έχοντας συνολικά 224 συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής (195 με Ηρακλή, 20 με Ιωνικό και 9 με ΑΕΚ) και έχοντας σημειώσει 20 τέρματα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 7.15 μμ από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM