Πέθανε ο αθλητικογράφος Κώστας Μπατής

Πέθανε ο αθλητικογράφος Κώστας Μπατής Facebook Twitter
Πέθανε ο αθλητικογράφος Κώστας Μπατής
0

Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπατής, σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κώστας Μπατή πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1959 και υπήρξε παίκτης στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδων και Εφήβων).

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 1974 έως το 1982 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1975.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία και εργάστηκε σε αρκετά κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Πλούσια ήταν και η παρουσία του σε περιοδικά και εφημερίδες, για θέματα μπάσκετ ενώ είχε εργαστεί επίσης και σε μεταδόσεις αγώνων.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM