Πελέ: «Επιστρέφω σπίτι»- Το μήνυμα στο Instagram

Πελέ: «Επιστρέφω σπίτι»- Το μήνυμά του στο Instagram Facebook Twitter
AP
0

Με ένα πλατύ χαμόγελο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, κοινοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Πελέ, ο οποίος έκανε πρόσφατα την τελευταία του χημειοθεραπεία, ανάρτησε μία φωτογραφία του ενημερώνοντας τους ακολούθους του ότι τις γιορτές των Χριστουγέννων θα τις περάσει μαζί με την οικογένειά του.

«Η χαμογελαστή φωτογραφία δεν είναι τυχαία. Όπως σας υποσχέθηκα, θα περάσω τα Χριστούγεννα με την οικογένειά μου. Επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ για όλα τα ευγενικά μηνύματα.» έγραψε ο κορυφαίος πρώην ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 81χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου εισήχθη στο νοσοκομείο του Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο, προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, κάτι που είχε κριθεί απαραίτητο έπειτα από την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM