Παρέμβαση εισαγγελέα για την μη σύλληψη του Σαββίδη και την άδεια οπλοφορίας

Παρέμβαση εισαγγελέα για την μη σύλληψη του Σαββίδη και την άδεια οπλοφορίας Facebook Twitter
INTIMESPORTS
0

Και δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για τη μη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη εντός του αυτοφώρου στα πρωτοφανή επεισόδια της Τούμπας διέταξε σήμερα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών.

 

Όπως έγινε γνωστό, θα αναζητηθούν ευθύνες για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε διατάξει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα έκτροπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ και για την άδεια οπλοφορίας του κ. Σαββίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή για τη μη σύλληψη του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ήταν απολύτως σύννομη.

«Όταν το πρόσωπο που πρέπει να συλληφθεί βρίσκεται µέσα σε πλήθος ή κάτω από συνθήκες ή περιστάσεις που πιθανολογούν την εξέγερση του πλήθους εναντίον των αστυνοµικών που επιχειρούν τη σύλληψη και συνεπώς τη διατάραξη της κοινής ησυχίας και τη µαταίωση της σύλληψης, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος απόδρασης ή εξαφάνισής του, πρέπει να αναβάλλεται η σύλληψη για να προληφθεί ενδεχόµενη αντίσταση για την απελευθέρωσή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM