ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κλειστό του ΟΑΚΑ ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός - Μακάμπι για την Euroleague. 

Η ΕΛ.ΑΣ όσο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της άφιξης των Ισραηλινών στη χώρα μας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την ώρα που συνεχίζεται ο πόλεμος στο Ισραήλ. 

Σήμερα, η ελληνική ομάδα ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45).

«Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους» αναφέρει χαρακτηριδτικά. 

Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.

ΟΑΚΑ: Ειδικό σχέδιο για τη μετακίνηση της Μακάμπι

Παράλληλα, έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο για τις μετακινήσεις των Ισραηλινών απ' το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο κι από εκεί για το ΟΑΚΑ.

Για την ασφάλεια της αποστολής της Μακάμπι θα διατεθούν άνδρες της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΔΡΑΣΗ, ενώ θα συμμετάσχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ