Παγκόσμιο πρωτάθλημα σερφ: Ο εντυπωσιακός αγώνας στην Πορτογαλία με κύματα ύψους 15 μέτρων

Δαμάζοντας κύματα 15 μέτρων – Ο εντυπωσιακός αγώνας στην άκρη της Ευρώπης Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακό, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ήταν το θέαμα που προσέφεραν στην Πορτογαλία οι καλύτεροι σέρφερ του κόσμου, οι οποίοι με τις εντυπωσιακές διεξιότητές τους δάμασαν κύματα που έφθαναν τα 15 μέτρα.

Το ραντεβού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σερφ δόθηκε πριν από δύο ημέρες, στις 10 Φεβρουαρίου, στη μικρή παραλιακή πόλη Ναζαρέ.

Τα τεράστια κύματα που έχουν κάνει διάσημη την Ναζαρέ σχηματίζονται από την υποθαλάσσια τάφρο της, που βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της και φθάνει σε μέγιστο βάθος τουλάχιστον 5.000 μέτρων και 230 χιλιόμετρα σε μήκος.

Η παραλία έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για σερφ, αλλά και για να δει κανείς τους πιο τολμηρούς λάτρεις του σπορ να δίνουν μάχη με τα κύματα που μοιάζουν με τσουνάμι.

Νικητής στον αγώνα των ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σερφ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη αναδείχθηκε ο Lucas Chianca. Στον αγώνα μεταξύ των γυναικών την πρώτη θέση πήρε η Maya Gabeira, ενώ καλύτερη ομάδα αναδείχθηκε η Πορτογαλία, έχοντας ως επικεφαλής τον Nic von Rupp.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Αθλητισμός / Νόβακ Τζόκοβιτς: Βασιλιάς των σκληρών γηπέδων και του δράματος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το δράμα με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, το σκάνδαλο σχετικά με τη συμπεριφορά του πατέρα του και την κριτική για την κατάσταση του εμβολιασμού του, κατέκτησε τον 22ο τίτλο του στο μονό ανδρών.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ