Όταν έκλαψε ο Κώτσιος.

Facebook Twitter
0

Ο Ηλίας Κώτσιος δεν είναι και ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Ένας τίμιος αμυντικός μικρομεσαίων ομάδων, που στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του πέρασε από τον Παναθηναϊκό και στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Σήμερα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μάλλον θα κλείσει την καριέρα του. Στα 35 του, δεν φαίνεται να έχει και πολλά αγωνιστικά ψωμιά ακόμα. Την Κυριακή έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Όχι για κάποιο εντυπωσιακό κόψιμο σε κάποιον επιτιθέμενο, ούτε για τη φανταστική εμφάνισή του. Εξάλλου, η ομάδα του έχασε 4-1 από τον γηπεδούχο ΟΦΗ, όπου ο Κώτσιος είχε παίξει για πολλά χρόνια. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι όλοι ήταν χαρούμενοι. Και οι δύο ομάδες είναι κοντά στο ν’ ανέβουν κατηγορία, χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα από κάποια άλλη. Ο Ηλίας Κώτσιος, αφού είπε δυο τρία λόγια για το παιχνίδι, μετά ξέσπασε σε κλάματα, την ώρα που αποκάλυπτε πως οπαδοί της αντίπαλης ομάδας απειλούσαν τη ζωή της οικογένειάς του. Αμήχανοι, οι παρευρισκόμενοι έβλεπαν τον 35χρονο αμυντικό να ξεσπάει σε λυγμούς. Αμήχανοι, φαντάζομαι, θα ήταν και όσοι το είδαν από το σπίτι. Πέρα από το πρώτο σοκ της εικόνας, τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αν η Super League, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό προϊόν της χώρας, είναι ένα μάτσο χάλια, φανταστείτε τι θα γίνεται στις μικρότερες κατηγορίες. Κι αυτό δεν είναι μια υπόθεση, αλλά ένα δεδομένο. Οι καταγγελίες για ύποπτα ματς πέφτουν βροχή. Ο κ. Λιμάχερ της UEFA δεν προλαβαίνει να συντάσσει φακέλους, οι συνθήκες στις οποίες ζουν κι εργάζονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ανάλογες με των λαθρομεταναστών. Οι ιστορίες για τα καράβια γεμάτα ποδοσφαιριστές που φέρνουν οι σκάουτερ-πρόεδροι από τις αφρικανικές χώρες και που, αν δεν τους κάνουν, τους εγκαταλείπουν στη μοίρα τους έχουν καταγγελθεί, αλλά ποτέ κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ούτε θα κάνει! Κι ένα ωραίο πρωινό θα συμβεί ένα θαύμα: θα έρθει μια ποδοσφαιρική τρόικα, θα μας βάλει λουκέτο και θα επιστρέψουμε όλοι στις αλάνες της αθωότητας, όπου δεν πέφτει δάκρυ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM