Οπαδική βία: Έλεγχοι σε συνδέσμους ομάδων- Μία σύλληψη

Οπαδική βία: Έλεγχοι σε συνδέσμους ομάδων- Μία σύλληψη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ελέγχους σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων πραγματοποίησε η αστυνομία σε Αττική και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και καταστολής.

Συνολικά για την πάταξη της οπαδικής βίας διενεργήθηκαν έλεγχοι στους συνδέσμους των ομάδων από τις 22 έως τις 23 Αυγούστου και συγκεκριμένα στα γραφεία ποδοσφαιρικών ομάδων σε σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον την Αττική και σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκα 3 μεταλλικά στυλιάρια μήκους 90 έως 110 εκατοστά, 22 ξύλινα επιμήκη στυλιάρια μήκους 70 έως 100 εκατοστά καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι και για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των χώρων των συνδέσμων.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ