Ολυμπιακός: Μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει (και έχουν αρνητικό τεστ) στο γήπεδο

Ολυμπιακός: Μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει αλλά έχουν αρνητικό τεστ στο γήπεδο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

«Προνόμια» για τους εμβολιασμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Η ποδοσφαιρική ένωση των Πειραιωτών προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με το ποιοι φίλαθλοι θα επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την ομάδα από κοντά και ποιοι όχι.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ σήμερα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι.

2. Όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.» 

Η ανακοίνωση συνεχίζεται παραθέτοντας δύο παρατηρήσεις.

«-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

»-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

»Αγαπητοί μας φίλαθλοι, όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

»Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ