Τόκιο 2020: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στέλνουν τα μηνύματά τους για τον τελικό της Πέμπτης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ολυμπιακοί Αγώνες- Τόκιο 2020: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στέλνουν τα μηνύματά τους για τον τελικό [ΕΙΚΟΝΕΣ] Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου προκρίθηκαν σήμερα το μεσημέρι για τον τελικό της Πέμπτης στο επί κοντώ. Λίγο αργότερα έστειλαν μέσω social media τα δικά τους μηνύματα.

Συνηθισμένη από τελικούς, η Κατερίνα Στεφανίδη ευχήθηκε με ανάρτησή της στο Instagram ο τελικός να γίνει σε στάδιο και όχι σε κολυμβητήριο, κάνοντας χιούμορ μετά τον σημερινό ημιτελικό που σταμάτησε καθώς έπιασε ξαφνική μπόρα στο Τόκιο.

Πιο συναισθηματική η ανάρτηση της Νικόλ Κυριακοπούλου στο Twitter, που ζήτησε τη θετική ενέργεια όλων την Πέμπτη για τον τελικό.

Όπως έγραψε η ίδια «Χρειάστηκε να πάω 4 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες για να γευτώ τη χαρά της συμμετοχής στον Τελικό... !!!».

Υπενθυμίζεται ότι οι Ελληνίδες αθλήτριες προκρίθηκαν έπειτα από έναν περιπετειώδη προκριματικό. 

Ο αγώνας διακόπηκε για αρκετή ώρα, λόγω της βροχής, που έπεφτε στο Τόκιο ενώ όταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, πολλές αθλήτριες δυσκολεύτηκαν εξαιτίας των συνθηκών. Ανάμεσά τους η τρίτη Ελληνίδα επικοντίστρια, Ελένη Πόλακ, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί. 

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,25 μ., 4,40 μ. και 4,55 μ., προτού διακοπεί ο προκριματικός λόγω της βροχής. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν από τις άτυχες, καθώς επιχείρησε το πρώτο της άλμα στον αγώνα, στα 4,55μ., μετά τη διακοπή. Αν και δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης πέρασε αυτό το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια. 

Τελικά ο πήχης δεν ανέβηκε στα 4,70 μ., που αποτελούσε το όριο πρόκρισης αλλά αποφασίστηκε να μπουν στον τελικό οι 15 αθλήτριες που πέρασαν τα 4,55 μ., ανάμεσά τους και οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες. 

Από την άλλη, η Ελένη Πόλακ πέρασε τα 4,40 μ., αλλά δεν τα κατάφερε στα 4,55 μ., εμφανώς επηρεασμένη από τις κακές συνθήκες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM