Oι γιατροί που χειρούργησαν τον Ιμπραΐμοβιτς έμειναν άφωνοι και ζήτησαν να τον μελετήσουν

Oι γιατροί που χειρούργησαν τον Ιμπραΐμοβιτς έμειναν άφωνοι και ζήτησαν να τον μελετήσουν Facebook Twitter
2

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Ο κορυφαίος αθλητής είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο  στο Europa League στον αγώνα με την Αντερλεχτ τον περασμένο μήνα και θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 35χρονος Σουηδός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (UPMC).

 «Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, θα προχωρήσει κάνει πλήρη αποθεραπεία, ενώ δεν έχει άλλο τραυματισμό στην καριέρα του», είπε ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα στις αρχές της εβδομάδας. «Ο Ζλάταν έχει ξεκινήσει ήδη την αποκατάσταση στο UPMC και θα παραμείνει υπό τη παρακολούθηση των ιατρών Dr. Φου και Dr. Μάσαλ καθ 'όλη την αποθεραπεία του».

Όμως οι γιατροί που συμμετείχαν στο χειρουργείο έμειναν τόσο εντυπωσιασμένοι με το επίπεδο φυσικής κατάστασης του επιθετικού της Μάντσεστερ που θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για περαιτέρω έρευνα.

Oι γιατροί που χειρούργησαν τον Ιμπραΐμοβιτς έμειναν άφωνοι και ζήτησαν να τον μελετήσουν Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, οι χειρουργοί της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ έμειναν άφωνοι με το πόσ καλή ήταν η φυσική κατάσταση του 35χρονου που θέλουν να διεξάγουν περαιτέρω μελέτες πάνω του.


«Το γόνατό του είναι τόσο δυνατό που οι γιατροί είπαν ότι δεν είχαν ποτέ δει κάτι αντίστοιχο», δήλωσε ο Ραϊόλα στο σουηδικό περιοδικό Expressen. «Έχει γόνατο που θεωρείται αφύσικο για έναν ποδοσφαιριστή με 20ετή καριέρα . Ήταν αρκετά καθαρό, δεν υπήρχε καμία ζημιά σε αυτό», είπε.

Ο Ζλάταν είναι τόσο ισχυρός που οι γιατροί θέλουν μετά το τέλος της καριέρας του να τον μελετήσουν και να λύσουν το μυστήριο. «Δουλεύουν στα καλύτερα ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο για τα γόνατα και τους συνδέσμους», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος ο οποίος πρόσθεσε πως αυτό είναι κάτι που θα συμβεί στο μέλλον και πως ο ποδοσφαιριστής θα αφήσει τους γιατρούς να ερευνήσουν το γόνατό του.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM