ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Ρονάλντο σκοράρει και προκαλεί: Πειθαρχική έρευνα για άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους

Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
Φωτ:Instagram
0

Νέοι μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς εντός των γηπέδων της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και να προκαλεί. Συνεχίζει δηλαδή την σχέση αγάπης και μίσους με τους φιλάθλους σε όποια χώρα κι αν αγωνίστηκε.

Σήμερα, τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν ότι το πειθαρχικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ξεκίνησε έρευνα για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ λόγω άσεμνης χειρονομίας που φέρεται να  έκανε μετά τη χθεσινή (25/2) νίκη (3- 2) της Αλ Νασρ επί της Αλ Σαμπάμπ. Συγκεκριμένα μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Saudi Pro League, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Πορτογαλίας O Jogo, ο Ρονάλντο απάντησε στις φωνές των γηπεδούχων για τον Λιονέλ Μέσι, με μια τουλάχιστον προκλητική χειρονομία.

Δείτε την αντίδραση του Πορτογάλου που προκάλεσε αντιδράσεις:
 



Οι εικόνες έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενδέχεται να οδηγήσουν σε τιμωρία για τον CR7, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια που παίχτηκαν το 2024 και οδηγεί τη λίστα με τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, με 22 γκολ και εννέα ασίστ σε 20 αγώνες. Οι ενέργειες του Ρονάλντο δεν μεταδόθηκαν τηλεοπτικά, αλλά το περιστατικό καταγράφηκε από οπαδούς στις εξέδρες, οι οποίοι έκτοτε μοιράζονται τα σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο Waleed Al Farraj, ένας εξέχων Σαουδάραβας συγγραφέας και τηλεοπτικός παρουσιαστής, δήλωσε στο X: «Η πειθαρχική επιτροπή αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δοκιμασία. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Όλα έχουν τα όριά τους, όσο διάσημος κι αν είσαι». Ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει κριτική για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. Λίγες μέρες νωρίτερα, σήκωσε ένα μαντίλι της αντίπαλης ομάδας που του είχαν πετάξει, το φόρεσε στο σορτς του και μετά το πέταξε καθώς περπατούσε προς τα αποδυτήρια μετά τον τελικό του Κυπέλλου Εποχής του Ριάντ. 


 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ