Ο Ρονάλντο αντιμέτωπος με τον Μέσι, στο ντεμπούτο στη Σαουδική Αραβία

Ο Ρονάλντο αντιμέτωπος με τον Μέσι, στο ντεμπούτο στη Σαουδική Αραβία Facebook Twitter
0

Το πρώτο παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη μετακίνησή του στην Αλ Νασρ, στη Σαουδική Αραβία, μπορεί να τον βρει αντιμέτωπο με τον Λιονέλ Μέσι, αναφέρει ο Guardian.

H πληροφορία προκύπτει μετά την δήλωση του προπονητή του ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα αυτόν τον μήνα.

Ο Ρονάλντο πρέπει να εκτίσει μια τιμωρία πριν από το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Αλ Νασρ, αλλά αναμένεται να αντιμετωπίσει την Παρί με μια ομάδα, που θα αποτελείται από παίκτες της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ στο Ριάντ στις 19 Ιανουαρίου.

Ο Ρονάλντο έχασε το πρώτο από τα δύο εγχώρια παιχνίδια της Αλ Νασρ την Παρασκευή, αφού τιμωρήθηκε από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή πέταξε ένα τηλέφωνο από το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Ρούντι Γκαρσία, προπονητής της Αλ Νασρ, επιβεβαίωσε ότι ο 37χρονος επιθετικός θα χάσει και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλ Σαμπάμπ. Μετά και από αυτό θα ήταν έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της Ετιφάκ στις 22 Ιανουαρίου.

Εντούτοις περιμένει ότι ο Ρονάλντο θα παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία και από γεωπολιτική άποψη, με τους σαουδαραβικούς συλλόγους να αντιμετωπίζουν μια ομάδα που ανήκει στο Κατάρ.

«Δεν θα γίνει [το ντεμπούτο του] με τη φανέλα της Αλ Νασρ», ανέφερε ο Γκαρσία στην L'Équipe. «Θα υπάρξει μια μεικτή ομάδα από παίκτες της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ. Ως προπονητής της Αλ Νασρ, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με αυτό το ματς. Για την ανάπτυξη του αθλήματος, για να δούμε την Παρί Σεν Ζερμέν, για να δούμε τους μεγάλους παίκτες της Παρί, πράγματι είναι κάτι καλό. Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τρεις ημέρες μετά» είπε και συμπλήρωσε:  

«Όσον αφορά τον προγραμματισμό, θα μπορούσε να είχε μελετηθεί καλύτερα. Αλλά δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Είμαστε στην πρώτη θέση, είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα για να το κερδίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να το κάνουμε».

Ο Γκαρσία δήλωσε ότι η άφιξη του Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία είναι παρόμοια με τη μετακίνηση του Πελέ στη New York Cosmos, ρίχνοντας τα φώτα της δημοσιότητας στον ελάχιστα γνωστό σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στο Instagram μετά την υπογραφή του παίκτη.

«Τους τελευταίους μήνες, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της εθνικής ομάδας αλλά και σε ιδιωτικό επίπεδο, δεν είχε εύκολες στιγμές», δήλωσε ο προπονητής  για τον Ρονάλντο. «Αν βρει την ευχαρίστηση να παίζει ξανά, θα είναι ένας καλός στόχος που θα έχει επιτευχθεί», κατέληξε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ