Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σπουδαία νίκη σήμερα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με 2 -1 στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι «πράσινοι» οι οποίοι με τα γκολ των Μαουρίσιο και Σανκαρέ πλησίασαν στους δύο πόντους τον Άρη και ξεπέρασαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν αύριο Δευτέρα, υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους ήττα για φέτος.

 

Ο Μαουρίσιο στο 6', ο Σανκαρέ στο 74' και ο Ελ Αραμπί στο 83' ήταν οι σκόρερ του ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στις νίκες επί του Ολυμπιακού μετά από οκτώ ματς και μετά τη νίκη του με 1-0 στη Λεωφόρο το 2017.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 Facebook Twitter
Eurokinissi

 

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πήραν το γρήγορο προβάδισμα με την σκαστή κεφαλιά του Μαουρίτσιο στο 6΄ μετά την εξαιρετική σέντρα του Σανκαρέ. Ένα λεπτό νωρίτερα, είχαν προειδοποιήσει με το πλασέ του Ενγκμπακοτό που πέρασε μόλις άουτ. Μετά το γκολ οι παίκτες του Μπόλονι έδωσαν χώρους στον αντίπαλό τους και με καλούς αμυντικούς προσανατολισμούς έκλεισαν τους διαδρόμους επιδιώκοντας να χτυπήσουν στην «κόντρα».

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 Facebook Twitter
Eurokinissi

 

Η πρώτη και καλύτερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στα αντίπαλα καρέ, στο πρώτο 45λεπτο, έγινε στο 19΄, με τον Βρουσάι να μην τελειώνει την πάσα που δέχτηκε από τον Μπουχαλάκη.

Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου θορύβησε τον Μαρτίνς ο οποίος αρχικά με την αλλαγή του Βαλμπουενά και εν συνεχεία με αυτές των Ελ Αραμπί και Μπα επεδίωξε να πιέσει περισσότερο. Στο 64΄με τον Χασάν και στο 70΄με τον Ελ Αραμπί οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ στο 74΄, όταν σε φάουλ του Χουάνκαρ, ο Βέλεθ έπιασε την κεφαλιά, ο Σα έκανε ασταθή επέμβαση και ο Σανκαρέ από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 83΄ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ύστερα από φάση διαρκείας ενώ στο 89΄ο Διούδης έκανε εκπληκτική επέμβαση με το πόδι σε τετ α τετ με τον Μασούρα αποσοβώντας την ισοφάριση.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ