Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι υποψήφιος για το Hall of Fame

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι υποψήφιος για το Hall of Fame Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Στη λίστα με τους υποψήφιους διεθνείς προπονητές και παίκτες για ένταξη στο Naismith Basketball Hall Of Fame με την τάξη του 2025 βρίσκεται το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην αρχική λίστα, η οποία και εφέτος είναι γεμάτη με μεγάλες μορφές του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Έτορε Μεσίνα, Μαρκ Γκασόλ, Ντέιβιντ Μπλατ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Αντρέι Κιριλένκο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Ράνκο Ζεράβιτσα. 

Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η τελική λίστα θα αποκαλυφθεί στις 5 Μαρτίου. 

Μεταξύ των Αμερικανών προπονητών και αθλητών, βρίσκονται οι Καρμέλο Άντονι, Σου Μπερνς, Μάγια Μουρ, Ντουάιντ Χάουαρντ, Ντοκ Ρίβερς, Μπίλι Ντόνοβαν, Σίλβια Φόουλς, Τσαμίκ Χόλντσκλο, Μαρκ Φιού, Λίσα Μπλάντερ και Μίκι Άρισον. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM