Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας - «Έκανα προσπάθεια και λάθη»

Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας - «Έκανα προσπάθεια και λάθη» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο Γάλλος επιθετικός, Καρίμ Μπενζεμά ανάρτησε ένα μήνυμα στα social media που υποδεικνύει την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την Εθνική, μία ημέρα μετά την ήττα της από την Αργεντινή στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και ανήμερα των 35ων γενεθλίων του. 

«Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάστηκαν για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, και είμαι περήφανος γι' αυτό! Έγραψα την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter  ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης «Χρυσή Μπάλα 2022», ο οποίος γίνεται σήμερα 35 ετών, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια φωτογραφία του με τη φανέλα της ομάδας της Γαλλίας.

Μετά τη βράβευσή του με την περίβλεπτη «Χρυσή Μπάλα» τον Οκτώβριο, ο Μπενζεμά είδε το όνειρό του για κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου να καταρρέει όταν υπέστη ρήξη στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, κατά τη διάρκεια προπόνησης με τους Τρικολόρ. 

Ο Μπενζεμά είχε την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο στις 28 Οκτωβρίου του 2007 και την τελευταία στις 13 Ιουνίου του 2022. Αγωνίστηκε 97 φορές με την εθνική ανδρών και άλλες 35 με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Γαλλίας σκοράροντας 37 φορές στους άνδρες και άλλες 20 στις μικρές εθνικές.

Με πληροφορίες από ΑΡ


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ