Ο Μιχαΐλοβιτς ανακοίνωσε ότι πάσχει από λευχαιμία: «Δύο μέρες έκλαιγα - Είναι μια επιθετική μορφή αλλά θα τη νικήσω»

Ο Μιχαΐλοβιτς ανακοίνωσε ότι πάσχει από λευχαιμία: «Δύο μέρες έκλαιγα - Είναι μια επιθετική μορφή αλλά θα τη νικήσω» Facebook Twitter
0

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πάσχει από λευχαιμία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: οι αναλύσεις έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μη κανονικό. Όταν μου το είπαν ήταν σαν να δέχθηκα γροθιά, ήμουν δύο μέρες στο δωμάτιο κι έκλαιγα», δήλωσε ο Μιχαΐλοβιτς, ο προπονητής της Μπολόνια.

«Ποτέ δεν παίζω για να χάσω, αλλιώς θα χάσω: αυτό κάνω στο ποδόσφαιρο, αυτό κάνω και στη ζωή. Θα πολεμήσω τη λευχαιμία, και θα το κάνω για τη γυναίκα μου, για την οικογένειά μου, για εκείνους που με αγαπούν».

Φανερά συγκινημένος, ο Σέρβος τεχνικός πρόσθεσε: «Είναι μια επιθετική μορφή, μπορεί να θεραπευτεί και θα τη νικήσω, αλλά έχω ανάγκη τη βοήθεια όλων εκείνων που με αγαπούν».

«Ο Μιχαΐλοβιτς θα είναι σε θέση και πρέπει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα απομακρυνθεί από την ομάδα για τις θεραπείες. Μιλάμε για μία ασθένεια την οποία μπορείς να πολεμήσεις και να νικήσεις, και να τη νικήσεις ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο γιατρός Τζάνι Νάνι για την περίπτωση.

«Η θεραπεία θα ξεκινήσει την Τρίτη. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα διαρκέσει, γνωρίζουμε τη διάγνωση αλλά όχι τον τύπο της λευχαιμίας», πρόσθεσε.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ