Ο Καραλής μάς δείχνει πώς γιορτάζουν οι Ολυμπιονίκες στο Παρίσι

Ο Καραλής μάς δείχνει πώς γιορτάζουν οι Ολυμπιονίκες στο Παρίσι Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Δεν μπορεί να κρύψει αλλά ούτε και να περιορίσει τη χαρά του για τη μεγάλη του επιτυχία ο Εμμανουήλ Καραλής. 

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ έκανε ένα tour τους ακολούθους του στο Instagram εξηγώντας και αποκαλύπτοντας το πώς γιορτάζουν οι Ολυμπιονίκες τα μετάλλιά τους. Αρχικά, δείχνει πως ένα λεωφορείο τον μετέφερε από το Ολυμπιακό Χωριό προς τον Πύργο του Άιφελ, περνώντας τον από μερικά αξιοθέατα του Παρισιού.

Εκεί, με άφθονη σαμπάνια και παρέα με άλλους Ολυμπιονίκες, ο Καραλής βγήκε στη μεγάλη σκηνή και πανηγύρισε με χιλιάδες φιλάθλους το μετάλλιό του, τρέχοντας παντού σαν μικρό παιδί.

Και χθες άλλωστε ο Καραλής είχε δημοσιεύσει βίντεο από τη συγκεκριμένη περίσταση - μόνο που σήμερα μας έδειξε και τα... παρασκήνια.

 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM