Ο Καντέρ τα «έβαλε» με τον ΛεΜπρόν: «Γνωρίζεις για το εργαστήριο των σκλάβων που έφτιαξαν τα παπούτσια σου»;

Καντέρ και ΛεΜπρόν Facebook Twitter
AP Photo/Andres Kudacki
0

Στο στόχαστρο του Ενές Καντέρ βρέθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με αφορμή σειρά αθλητικών με την υπογραφή NBAer των Λος Άντζελες Λέικερς.

Το λανσάρισμα των νέων παπουτσιών του σούπερ σταρ ΛεΜπρόν έκανε τον Τούρκο σέντερ έξαλλο και του «επιτέθηκε» μέσω μιας ανάρτησης στο twitter. 

«Τα χρήματα υπερτερούν της ηθικής για τον Βασιλιά. Είναι θλιβερό και αηδιαστικό πως αυτοί οι αθλητές προσποιούνται πως νοιάζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη. Πραγματικά ακολουθούν την τακτική του «σκάσε και... παίξε μπάσκετ» όταν το λέει το Μεγάλο Αφεντικό. Εσύ "εκπαιδεύτηκες" για το εργαστήριο σκλάβων που έφτιαξαν τα παπούτσια σου ή αυτό το κομμάτι δεν υπήρχε στην έρευνά σου;», έγραψε ο Καντέρ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καντέρ τα «βάζει» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Σε δηλώσεις του στο CNN, παλιότερα, ο Καντέρ είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τις δηλώσεις του Τζέιμς περί των εμβολιασμών στη Media Day των Λέικερς, όπου ο σταρ της ομάδας παραδέχτηκε πως εμβολιάστηκε. Μάλιστα και ο ίδιος ο Καντέρ έχει εμβολιαστεί ωστόσο κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο ο ΛεΜπρόν το διαχειρίστηκε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM