Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο γιος του Μαραντόνα απάντησε σε όσους συγκρίνουν τον πατέρα του με τον Μέσι

Ο γιος του Μαραντόνα απάντησε σε όσους συγκρίνουν τον πατέρα του με τον Μέσι Facebook Twitter
0

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Φερνάντο, έδωσε την δική του απάντηση σε όσους συγκρίνουν τον πατέρα του με τον Μέσι.

Μιλώντας στη Marca είπε ότι ο πατέρας του και ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι μπαίνουν σε σύγκριση μονάχα από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο.

Η εθνική Αργεντινής στον εναρκτήριο αγώνα της έχασε απρόσμενα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με σκορ 1-2. Παράλληλα ωστόσο, ο Μέσι, έχοντας σκοράρει στο τέταρτο για αυτόν Μουντιάλ, έσπασε το ρεκόρ της εθνικής Αργεντινής που ανήκε στους Μαραντόνα και Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

«Ο πατέρας μου και ο Μέσι συγκρίνονται από εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο», είπε ο γιος του Ντιέγκο. «Μιλάμε για δύο διαφορετικούς πλανήτες».

«Το να χάνεις από τη Σαουδική Αραβία είναι τρελό», δεν κρύβει την απογοήτευσή του ο Μαραντόνα Τζούνιορ, σχολιάζοντας την ήττα.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ