Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία All-Time πεντάδα των Ευρωπαίων παικτών του NBA

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφαία All-Time πεντάδα των Ευρωπαίων παικτών Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το NBA αποκάλυψε τις δύο κορυφαίες πεντάδες των Ευρωπαίων παικτών στην ιστορία της διοργάνωσης και ο Γιάννης Αντεκούνμπο είναι ανάμεσά στους καλύτερους.

Στην πρώτη 5άδα είναι οι Tony Parker, Luka Doncic, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Dirk Nowitzki και Pau Gasol ενώ στην δεύτερη ομάδα ακολουθούν οι Drazen Petrovic, Peja Stojakovic, Toni Kukoc, Arvydas Sabonis και Nikola Jokic.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του το NBA αναφέρει πως «Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA) ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της κατηγορίας ψηφοφορίας όλων των εποχών για την ευρωπαϊκή ομάδα του NBA ως μέρος της εκστρατείας NBA 75 Euro Votethe που σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 75ης επετείου του NBA με τους Ευρωπαίους οπαδούς τιμώντας τη συμβολή των Ευρωπαίων παικτών για την 75η επέτειο του πρωταθλήματος.

Η πρώτη ομάδα του ΝΒΑ όλων των εποχών αποτελείται από τον δύο φορές MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς, Ελλάδα), τον τρεις φορές All-Star του ΝΒΑ Luka Doncic, (Ντάλας Μάβερικς, Σλοβενία), τον δύο φορές πρωταθλητή ΝΒΑ Pau Gasol (Ισπανία), τον πρωταθλητή του NBA και MVP Dirk Nowitzki (Γερμανία) και τον τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ Tony Parker (Γαλλία).

»Η δεύτερη ομάδα του ΝΒΑ όλων των εποχών αποτελείται από τον νυν MVP του NBA Nikola Jokić (Denver Nuggets, Σερβία), μέλη του Hall of Fame Toni Kukoć (Κροαζία) και Arvydas Sabonis (Λιθουανία), τον πρωταθλητή του NBA Peja Stojakovic (Σερβία). ) και τον Drazen Petrovic (Κροατία).

»Οι ευρωπαϊκές ομάδες του All-NBA επιλέχθηκαν από οπαδούς στην Ευρώπη και μια κριτική επιτροπή από 40 ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, influencers και διασημότητες.

Η ψήφος των οπαδών αντιπροσώπευε το 50% των τελικών αποτελεσμάτων ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούσε το υπόλοιπο 50% .

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφαία All-Time πεντάδα των Ευρωπαίων παικτών Facebook Twitter
ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο στην κορυφαία All-Time πεντάδα των Ευρωπαίων παικτών Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM