O Αντετοκούνμπο έτοιμος να γράψει Ιστορία

O Αντετοκούνμπο έτοιμος να γράψει Ιστορία Facebook Twitter
0

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει μπει ομόφωνα στην πρώτη ομάδα της σεζόν του NBA, τέσσερα χρόνια στη σειρά, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1966-67.

 «Αν κάποιος πει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα το αμφισβητήσει κανείς, εκτός κι αν είναι ο Στέφεν Σμιθ (σ.σ: αθλητικός δημοσιογράφος, αναλυτής του ΝΒΑ, σχολιαστής του ESPN). Παρόλο που ο Greek Freak είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Η λίστα των επιτευγμάτων του τον είδε ήδη να έχει εγγραφεί στην ομάδα της 75ης επετείου του NBA, και θα μπορούσε τώρα να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ αυτή τη σεζόν», ανέφερε η ιστοσελίδα fadeawayworld.

 «Ο MVP στις συνεχόμενες σεζόν 2018-19 και 2019-20, ήταν προφανώς μια ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA. Είχε πιθανότητες να κερδίσει ξανά το βραβείο την περασμένη σεζόν, αλλά παρόλο που αυτό πήγε στον Νίκολα Γιόκιτς, ο Giannis ήταν ξανά ομόφωνα στην πρώτη ομάδα της σεζόν. Αυτό τον έβαλε σε ελίτ παρέα με τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», προσθέτει. 

O Αντετοκούνμπο έτοιμος να γράψει Ιστορία Facebook Twitter
O Αντετοκούνμπο έτοιμος να γράψει Ιστορία Facebook Twitter

 «Αν ο Giannis είναι ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA αυτή τη σεζόν, θα ήταν ο πρώτος που θα το έκανε τέσσερα χρόνια στη σειρά τουλάχιστον από το 1966-67. Οι μόνοι άλλοι που το έχουν τρία συνεχόμενα χρόνια είναι οι, Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», καταλήγει.

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ για να καταγράψει το έβδομο συνεχόμενο double-double του, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν στο Fiserv Forum τους φιλοξενούμενους Φοίνιξ Σανς με 132-122.

 Σε αυτή τη σεζόν μετρά 29,4 πόντους, 11,6 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM